Bredbånd via parabol

Kan du få TV via parabol? Da kan du også få bredbånd via parabol. Breiband.no er best på bredbånd via parabol på landet og i distriktene.

Satellitten KA-SAT dekker hele Norge, og ligger ca 20 grader syd på himmelen i Sør-Norge, og 10 grader sør i Nord-Norge. Har du sikt, har du dekning. Nesten hver eneste husstand i Norge kan få bredbånd via parabol.

Bredbånd via parabol er løsningen for alle som ikke kan få fiber. Bestill bredbånd via parabol i dag, motta gjør-det-selv pakke i posten og du er på nett med fiberhastighet i løpet av få dager.

Alle våre abonnement kommer som gjør-det-selv pakke, som inkluderer alt du trenger av utstyr for bredbånd via parabol. Du kan også få installatør hjem til deg. Pakken består av parabolantenne, parabolhode, veggfeste, modem, 20 meter utekabel og innvendig kabel. Det du trenger selv for å installere, er drill med bor, skiftenøkkel og vater. Har du montert parabol før (feks til TV), er dette ganske tilsvarende. Hvis ikke, beregn noen timer på monteringen.

Når du har fått parabolen opp på veggen med gode signaler, har du en helt stabil tjeneste hele året. Uansett vær og vind, og uansett hvor mange andre som bruker internett samtidig. Hastigheten er “best effort” og vil variere i forhold til den totale trafikken i nettet, og stort sett vil du få en hastighet på 5-20 Mbit/s. Alt i alt er hastigheten på bredbånd via parabol vesentlig bedre enn ICE, mobilt bredbånd og ADSL.

For å få mer informasjon om satellittbredbånd, trykk på linken under.

SE DINE MULIGHETER