Trådløs fiber

Kan du ikke få fiber via bakken? Vi strekker fiberkabler til master og andre høye punkter – Og sender fiberbredbånd trådløst til ditt hus. Alt du trenger er en mottakerboks på ytterveggen, med en kabel inn til routeren din. Du får alt du trenger hos oss. Gjør som ca 10.000 andre norske husstander, og velg trådløst fiberbredbånd fra Breiband.no.

Se om det finnes en sender der du bor

[hmapsprem id=6]

Vi har over 1500 senderstasjoner over hele landet. Dekningen til senderne varierer fra 1 til 19 km i radius. Bor du innenfor 19 km til en sender så oppfordres du til å bestille. Røde sendere leverer inntil 10 Mbit/s hastighet, og mørkerøde leverer inntil 30 Mbit/s hastighet. Hastighet vil variere, og du vil få høyest mulige hastighet i nettet.

Fant du en sender nær deg?
(Du må ha helt fri sikt til en sender for å få dekning)

LEVERINGSGARANTI

 Dersom du ikke er sikker på om du har dekning for trådløst fiberbredbånd, kan du trygt bestille likevel. Vi vurderer alle bestillinger manuelt før utstyret sendes ut, for å kontrollere dekningen der du bor. For å få dekning, må antenneutstyret monteres på utsiden av husveggen med fri sikt til en av våre sendestasjoner. Du har en prøveperiode på 14 dager fra pakken ligger klar til henting på postkontoret. Du kan uansett årsak kansellere innenfor prøveperioden.

SKAL VI RINGE DEG I STEDET?

RASK OG STABIL TJENESTE

Mange tusen familier og bedrifter over hele landet bruker trådløst fiberbredbånd fra Breiband.no. Tjenesten er rask og stabil. Vi setter strenge krav til signalkvalitet, og tilbyr deg sterkere antenne eller monteringshjelp dersom du ikke skulle få gode nok signaler for å få en utmerket god tjeneste fra oss. Vi har fiber tilknyttet senderne våre, og justerer kapasiteten hele tiden slik at hver abonnent kan få en stabil kvalitetstjeneste.

100% FRI BRUK

Trådløst fiberbredbånd er et fullverdig bredbånd uten datakvoter. Hele familien kan bruke nettet så mye de vil, hele døgnet. Passer like bra til strømming av TV og film, som til surfing og hjemmekontor.

UTSTYR MEDFØLGER

Følgende utstyr medfølger:

  • Utvendig antennemottaker
  • Veggfeste
  • 15 meter kabel
  • Strømadapter med nettverksuttak
  • Bruksanvisning og DVD

Slik ser mottakerutstyret du får på veggen: