Norges desidert beste distriktsdekning

I distriktene er det ofte mindre lønnsomt å trekke kabel eller fiber for å levere skikkelig godt internett. Mange mangler et godt tilbud, og må klare seg med mobilt bredbånd eller tregt ADSL.

Breiband.no benytter fiberkabler til mastepunkter, og leverer raskt og stabilt bredbånd over eget trådløst nett som vi kaller antennebredbånd med bredbåndsdekning i over 140 kommuner.

Alt du trenger er å montere en mottaker for antennebredbånd på veggen, og sikte inn mot en av våre 1300 senderstasjoner. Har du ikke bredbåndsdekning i dag, kan du likevel få raskt internett via satellitt med dekning i Norge, Sverige, Danmark og store deler av Europa.

Dekningskart for antennebredbånd

Fri sikt til sender er en forutsetting for dekning. Klikk på senderen for å se ca rekkevidde på sender. “Repeatere” er mindre sendere som er plassert på hus, låver, vanntårn og lignende.

[hmapsprem id=4]

…Der de andre ikke strekker til

Norge byr på et utfordrende og landstrakt landskap. Breiband.no mener at fremtiden er trådløs, og hverken den dyre og langsomme kabelstrekkingen, graveforskrifter eller tele stopper oss. Utbygging av antennebredbånd i en bygd tar ofte bare noen få uker.

I rollen som nordisk distributør av satellittbredbånd, og ved hjelp av åpne og egne landsdekkende trådløse lisenser, kan vi levere bredbånd til deg, selv om du bur der ingen skulle tru, at nokon skulle bu.

foto3-618

Stadig bredere bredbåndsdekning

Mangler du god bredbåndsdekning? Vi vil høre fra deg. Alle våre utbyggingsprosjekter har vært basert på interessen vi mottar. Breiband.no bygger gjerne ut bredbåndsdekning i områder et stykke fra sentrum, med spredt bebyggelse og ofte i ulendt terreng.

Der hvor det blir for dyrt å levere fiber, er antennebredbånd er ofte en god løsning. Vi utvider bredbåndsdekningen vår for helt ned til 5-10 husstander. Vil du at vi skal bygge ut antennebredbånd og bredbåndsdekningen der du bor? Meld interesse nedenfor.

MELD INTERESSE

 

Sjekk bredbåndsdekningen der du bor

Se senderne som befinner seg i nærheten av deg, eller

om du har satellittdekning.

Hold telefonen din mot landskapet, og se akkurat hvor sendere befinner seg. Eller

finn satellitten for satellittbredbånd. Har du fri sikt, har du bredbåndsdekning. Du kan også

sjekke kartet for å vurdere bredbåndsdekningen andre steder enn der du er nå, for eksempel på

hytta eller på jobben. Last ned appen til iPhone eller Android.